Румен Чолаков се разпени в съда: Това е политическа атака, ще съдя България в Страсбург
Автор: Екип Burgas24.bg 15:23 / 10.10.2017Коментари ()5358
© Burgas24.bg
Бившият ромски лидер Румен Чолаков определи обвиненията срещу двамата си синове като "политическа атака", предаде репортер на Burgas24.bg. Според него "нямало правосъдие в тази държава" и щял да съди България в Страсбург.

Припомняме, че големият му син Васил се прочу с това, че блудства с малки момченца, а малкият Ивайло рекетирал дечица в "Меден рудник". Именно Ивайло бе докаран днес в съда, където се гледа мярката му за неотклонение.

"Това е пълен капан, политическа атака срещу мен. Мен ме унищожиха, за което ще водя дела в Страсбург. Задържаха големия ми син, на когото направиха капан, сега и малкия. Това не е ли атака срещу мен? От 20 години съм ромски лидер и не позволявах на никого да манипулира ромите. Сега съм беззащитен", разпени се Чолаков пред журналисти.

"Търся вината в себе си, може би грешката ми е, че не съм държал децата си изкъсо. Но се случи. И виждам, че в тази държава няма правосъдие. Писах във фейсбук когато видях, че срещу Виктор Николаев тръгна една атака. Писах на Николаев - извикай ги тези тарикати, аз съм много по-голям политик от тях. Искам дебати с министъра на правосъдието и с главния прокурор", продължи ромският барон.

Цялото му изказване гледайте в нашето видео!






Още по темата: общо новини по темата: 4
10.10.2017 »
10.10.2017 »
05.10.2017 »
07.09.2017 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Rumen-Cholakov-se-razpeni-v-suda-Tova-e-politicheska-ataka-shte-sudya-Bulgariya-v-Strasburg-751876
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.