Гневен бургазлия от Ветрен: Децата ни газят в кал, на какво отгоре ни вдигат данъците?
Автор: Екип Burgas24.bg 12:33 / 02.12.2017Коментари ()12453
Плащаме безумно високи данъци, а сме принудени да газим в калта. Това написа бургазлия от кв. Ветрен в писмо до Burgas24.bg. Мъжът подкрепи думите си с цяла галерия от снимки, илюстриращи плачевното състояние на улиците в бургаския квартал.

Припомняме, че преди няколко дни на редовно заседание местният парламент вдигна данъците на Банево, Ветрен, Рудник и Черно море. Тогава Георги Дракалиев от ГЕРБ изтъкна аргумента, че общината е получила едва по 50 хил. лева данъци от Банево и Ветрен за последната година, докато вложенията за последните три години надхвърляли 15 млн. лева.

"Децата ни затъват в калта, нека управниците да се засрамят и да си спомнят лъжливите си обещания. На какво отгоре вдигат данъците... стандартът ни се бил повишил", възмущава се Емил Г.

Това е поредният сигнал от жител на бургаските квартали. Преди няколко дни получихме оплакване за 40-сантиметрови дупки по пътя от Българово за Ветрен.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Gneven-burgazliya-ot-Vetren-Decata-ni-gazyat-v-kal-na-kakvo-otgore-ni-vdigat-danucite-761843
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.