Стана ясно кой е съучастник на кметската щерка Йоана в извратеното "риалити“ с битото коте
Автор: Екип Burgas24.bg 18:57 / 04.12.2017Коментари ()35648
Станимир от Китен е съучастникът, който снима с мобилен телефон, докато щерката на екскмета на курортния град Атанас Петров - Йоана пребива беззащитно котенце. 

Това научи Burgas24.bg от достоверен източник. По думите му, Станчо бил благ и добродушен, но страдал от умствена изостаналост и бил подведен от 25-годишната жена.

Припомняме, че дни наред Йоана сама изпращала бруталните клипове на непознати, сякаш се хвалела с деянието си. След като кадрите с издевателството над животинчето, които Burgas24.bg пръв публикува, взривиха социалната мрежа, злосторницата изтри профила си във фейсбук.

Междувременно научихме, че вече са подадени три сигнала в прокуратурата срещу Йоана и семейството й. Днес следобед в РУП-Приморско бе предоставен клипът, който да послужи като доказателство в по-нататъшното разследване.

Неда Недина от организацията "Милосърдни сърца" настоява за експертиза, която да докаже вредите върху пребитото животинче и то да бъде отнето от семейството на Йоана, където все още е в плен.





Още по темата: общо новини по темата: 2
03.12.2017 »
02.12.2017 »
Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Stana-yasno-koi-e-suuchastnik-na-kmetskata-shterka-Ioana-v-izvratenoto-rialiti-s-bitoto-kote-762206
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.