Така ли възпитавате децата си? Малки вандали подлудиха ж.к. "Славейков", целят с бомби и рушат общинско имущество
Автор: Екип Burgas24.bg 18:55 / 27.12.2017Коментари ()11869
Жители на бургаския ж.к. "Славейков" се видяха в чудо от шайка хлапета, които вилнеят в парка, мятат бомби и рушат всичко по пътя си. За това сигнализира пред Burgas24.bg. Бисер Русимов от Организацията за закрила на българските граждани. Той ни изпрати снимки от последния "подвиг" на малките вандали - направена на трески къщичка за книги.

По думите му, хлапетата ходят в групи от по 10-15 човека, държат се нагло и невъзпитано. Хвърлят бомби по минувачите за забавление и по този начин буквално са прогонили майките с деца от площадките. Ако се опиташ да им направиш забележка, започват да правят напук и стават още по-неконтролируеми.

"С поведението си тези хлапета застрашават бургазлии, които просто минават от там и с нищо не провокират подобна агресия. Да не говорим, че рушат всичко по пътя си. Всекидневно там се чуват силни гърмежи, все едно се намираме в Бейрут . Апелирам общината да вземе съответните мерки, щом родителите им не са успели", коментира Бисер Русимов от ОЗБГ.




Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Taka-li-vuzpitavate-decata-si-Malki-vandali-podludiha-zhk-Slaveikov-celyat-s-bombi-i-rushat-obshtinsko-imushtestvo-766191
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.