Лошата карма разболява душата и тялото! Ето как да се избавим от нея
Автор: Екип Burgas24.bg 18:12 / 12.02.2018Коментари ()16622
© Burgas24.bg
Всеки от нас поне веднъж в живота си е мислил - имам лоша карма, затова не ми върви. Какво всъщност представлява "кармичното обременяване" и какво влияние оказва върху късмета и здравето на човек? Отговор на този и други любопитни въпроси дава известният целител, писател-мистик и духовен учител Зор Алеф в обширно интервю за Burgas24.bg.

Зор Алеф е целител от 14-годишна възраст. Той е автор на над 20 труда на български и руски език. Със своите практики за пробуждане на вътрешните ресурси на личността и самоизцеление, той е познат в много страни, като Русия, САЩ, Франция, Германия, Финландия, Кипър, Казахстан, Башкирия и Беларус.

На 9-и и 10-и февруари той проведе двудневен семинар на тема: Кармично пречистване. Правила и практики, освобождаващи от кармични обременения. 

Как да приложим всичко на практика и как човек може да се излекува само с промяна на съзнанието - гледайте в нашето видео!




Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Loshata-karma-razbolyava-dushata-i-tyaloto-Eto-kak-da-se-izbavim-ot-neya-774883
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.