АРТи откровено пред Burgas24.bg: Приемат ме за секссимвол още от училище, свикнах с неприличните предложения
Автор: Екип Burgas24.bg 17:13 / 19.03.2018Коментари ()14301
© Burgas24.bg
Още в училище ме възприемаха като секссимвол, даже имах диплома за това. Не ме дразни хорското внимание, свикнах със скандалите, в които забъркват името ми, както и с неприличните предложения, с които ме засипват. Това заяви в откровено интервю за Burgas24.bg бургаският изпълнител АРТи, който с провокативното си поведение си спечели славата на "следващия секссимвол“ в музикалния бранш.

За него се говори, че е син на загадъчен руски олигарх. Приписват му изпепеляващи връзки със знойни красавици и плеймейтки, защото винаги е заобиколен от красиви жени. Неотдавна се заговори дори, че има извънбрачно дете, понеже бе изловен да бута бебешка количка в центъра на Бургас. Въпреки нестихващите слухове около личния си живот АРТи твърди, че музиката е неговият приоритет и неуморно работи по новите си проекти. "Миришеш ми на секс“ е най-новото, с което звездата на "Пайнер“ се готви да скандализира феновете си.

За всички изненади, с които ще покорява света на шоубизнеса, както и за всички пикантни подробности около личния живот на АРТи – вижте ексклузивното интервю на Burgas24.bg!



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/ARTi-otkroveno-pred-Burgas24bg-Priemat-me-za-sekssimvol-oshte-ot-uchilishte-sviknah-s-neprilichnite-predlozheniya-781129
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.