Приморско се рекламира на "Вашата ваканция“
Автор: Екип Burgas24.bg 16:16 / 10.04.2018Коментари ()1928
©
Приморско ще покаже привлекателността си на шестнадесетата туристическа борса "Вашата ваканция", която ще се проведе на 12 и 13 април в Изложбен център "Флора“ в Бургас. Събитието се организира по инициатива на Бургаска регионална туристическа асоциация /БРТА/ под патронажа на Министерство на туризма /MТ/, Областен управител на Област Бургас и Община Бургас.

Община Приморско, която е член на Бургаската регионална туристическа асоциация, за поредна година ще вземе участие на престижната борса. На самостоятелен щанд с богата колекция от рекламни материали екипът на морския курорт ще покаже на посетителите красивите лазурни плажове, живописната природа, древна история, еко пътеки, възможности за спортни изживявания и богат културен календар. Любителите на лятна почивка ще могат да се запознаят с възможностите за отдих в Приморско и Китен, както и местата, които могат да посетят по време на почивката си.

Дирекция "Регионална служба по заетостта“ - Бургас също ще бъде участник в туристическата борса.  В рамките на два дни всеки представител от туристическия бранш ще може да проведе индивидуална консултация с експертите на агенцията, относно възможностите за наемане на чужденци за работа през летния сезон.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Primorsko-se-reklamira-na-Vashata-vakanciya-785152
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.