Започва делото срещу Светлан и Димитър, обрали мъж до Безистена в Ямбол
Автор: Екип Burgas24.bg 16:45 / 16.05.2018Коментари ()1832
©
Окръжна прокуратура – Ямбол предаде на съд 41-годишния, Светлан К.   и 37-годишния Димитър С. Те са подсъдими за това, че на 10.11.2017 г. в Ямбол, на площад "Освобождение“, пред централен вход на КИЦ "Безистен“, действайки в съучастие като извършители са отнели чужди движими вещи на обща стойност 693 лв., от владението на собственика им Георги Г., с намерение противозаконно да ги присвоят. Двамата употребили за това сила и при извършване на деянието Димитър С. е действал в условията на опасен рецидив.

Двамата подсъдими видели пострадалия на горепосоченото място. Той имал мъжка чанта, която носил през рамо. Светлан К. и Димитър С. взели решение да отнемат чантата и намиращите се в нея пари и други движими вещи,  чрез използване на сила. Те се приближили към пострадалия и Светлан К. го ударил с юмрук в лицето. Димитър С. успял да хване пострадалия с едната ръка, а с другата да отнеме чантата.

Окръжен съд – Ямбол е насрочил заседанието си за 17.05.2018 г.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Zapochva-deloto-sreshtu-Svetlan-i-Dimitur-obrali-muzh-do-Bezistena-v-Yambol-791526
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.