Ето кой причини верижната катастрофа край Поморие, която опъна нервите на десетки шофьори
Автор: Екип Burgas24.bg 13:01 / 02.07.2018Коментари ()18098
©
31-годишният Ц.Н. от Бургас с л.а. "Киа Соренто" е виновникът за верижната катастрофа, за която Burgas24.bg съобщи вчера.

Пътувайки към Бургас, шофьорът навлиза в лентата за насрещно движение и удря странично насрещно движещия се л.а. "Фолксваген Пасат" с бургаска регистрация, управляван от 21-годишния Ю.Х. от с. Крушевец, а след това челно движещия се отзад л.а. "Волво XC 90" с бургаска регистрация, управляван от руския гражданин И.А., 67-годишен, живеещ в Бургас.

От ПТП пострадали водачите на л.а. "Фолксваген" и "Волво", като първият получил фрактура на капачката на коляното на десния крак /настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота/, а вторият – фрактури на две ребра, счупен ляв глезен и счупена лява предмишница /настанен в УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота/.

Причините за настъпване на пътния инцидент, както и размера на нанесените материални щети по трите моторни превозни средства са в процес на изясняване.           



Още по темата: общо новини по темата: 2
01.07.2018 »
01.07.2018 »
Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Eto-koi-prichini-verizhnata-katastrofa-krai-Pomorie-koyato-opuna-nervite-na-desetki-shofyori-800412
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.