Чуйте бъдещите големи звезди на България на живо в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 16:14 / 24.07.2018Коментари ()2670
©
Малко повече от седмица дели бургаската публика от възможността да се наслади на изпълненията на участници във второто издание на Национален конкурс за млади изпълнители на популярна музика "Музикален импулс". В събитието ще участват над 120 талантливи деца и младежи, възпитаници на 32 вокални школи от 23 града.

Всеки от участниците ще се представи с по една песен във всеки от двата конкурсни дни, които ще се проведат на 3 и 4 август в залата на Културен дом на нефтохимика.

Освен с високото ниво на участниците, "Музикален импулс 2018" може да се похвали и с професионално жури, което ще оценя младите таланти. В него влизат обичаният от всички изпълнител и педагог Етиен Леви, известният радио водещ и музикален директор на БГ Радио - Наско Стоянов, музикалният продуцент от Българско Национално Радио и Председател на българското експертно жури на Евровизия 2018 - Мая Райкова, както и специалният гост-член от Лондон - Уилям Лестър - вокален педагог с огромен професионален опит от предавания като The Voice UK (Гласът на Великобритания), The Voice Kids UK и X Factor UK.

Кулминацията на "Музикален импулс 2018" ще бъде тържественият гала концерт, озаглавен "Бъдещите големи звезди на България". Специалното участие в него ще имат българските представители на Детската Евровизия през 2015 и 2016 година -  Крисия и Лидия Ганева, финалистката в "България търси талант" Поли Иванова, както и победителите в конкурса.

Концертът ще се състои в неделя, 5 август, в Летния театър на Бургас с начален час 19:30. Водещи ще бъдат Стефан Лалчев и Атанас Стоянов (Наско от БГ Радио), а входът е свободен.

Конкурсът се организира от Арт център "Точно време", с подкрепата на Община Бургас.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Chuite-budeshtite-golemi-zvezdi-na-Bulgariya-na-zhivo-v-Burgas-805077
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.