Полицията каза какво е състоянието на пострадалите при тежката катастрофа край Старо Оряхово
Автор: Екип Burgas24.bg 16:18 / 13.08.2018Коментари ()2009
© bTV
От варненската полиция дадоха подробности относно тежката катастрофа край Старо Оряхово в събота, за която Varna24.bg съобщи:

На 11 август, около 11:35 ч., по главен път Варна – Бургас, след с. Старо Оряхово, водачът Г. Б., на 68 г. с л.а. "Ситроен С5“, на десен завой губи контрол над автомобила, навлиза в лента за насрещно движение и се блъска в л.а. "Рено Меган с украинска регистрация, в който са пътували водач и 4-ма пътника. Вследствие на ПТП-то в болница, в много тежко състояние е откаран водачът на л.а. Ситроен, който няколко часа по-късно е починал.

57-годишния водач на л.а. Рено е получил фрактура на ляво бедро и лява предмишница, настанен в отделение "Ортопедия“, няма опасност за живота му; 31-годишна жена е със съчетана травма на глава, гръден кош и гръбначен стълб, настанена в отделение "Реанимация“ с опасност за живота ; 8-годишно момиче е с травма на корем, настанена е в "Реанимация“ с опасност за живота; 32-годишен мъж е с разкъсно-контузна рана на глава, оказана му е медицинска помощ в болница и е насочен за домашно лечение; 54-годишна жена е с фрактура на таз, настанена е в "Ортопедия“, няма опасност за живота й. По случая се води досъдебно производство.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Policiyata-kaza-kakvo-e-sustoyanieto-na-postradalite-pri-tezhkata-katastrofa-krai-Staro-Oryahovo-809072
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.