Див бургаски екшън! Изнервен шофьор с "Голф" стреля по автобус до кръговото за "Меден рудник"
Автор: Екип Burgas24.bg 14:02 / 14.09.2018Коментари ()55639
©
Архивна снимка
Истински екшън се е разиграл вчера до детелината за "Меден рудник". Около 08.20 ч. в Четвърто Районно управление – Бургас е получено съобщение за инцидент, при който спрямо автобус "Бова Бова", с бургаска регистрация, превозващ работници към базата на частна фирма, разположена в Южната промишлена зона, е произведен изстрел вероятно с въздушен пистолет.

При извършения оглед е констатирано, че вследствие на изстрела е напукан задният прозорец на автобуса. По думите на водача му – 67-годишен мъж, около 07.40 ч. непосредствено след пътен възел "Юг" в посока "Меден рудник", е застигнат от лек автомобил "Фолксваген Голф 3", с пазарджишка регистрация, чийто водач му казал неприличен жест и произвел изстрел с пистолет към задната част на автобуса.

В резултат на незабавните полицейски действия е установен и задържан водачът на лекия автомобил. Това е криминално проявеният Антон Жеков, 30-годишен от Бургас, който направил пълни самопризнания и заявил, че произвел изстрела с въздушен пистолет, след като е засечен от водача на автобуса.

При извършеното претърсване е намерен и иззет въздушният пистолет, както и множество метални сачми.

Жеков е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Div-burgaski-ekshun-Iznerven-shofyor-s-Golf-strelya-po-avtobus-do-krugovoto-za-Meden-rudnik-815527
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.