Кръв оплиска Благоевград! Страшно меле в общежитието на Американския университет
Автор: Екип Burgas24.bg 11:28 / 15.09.2018Коментари ()2828
©
Архивна снимка
Четирима студенти-чужденци са с порезни рани от счупени стъкла след сбиване рано тази сутрин в общежитието на Американския университет в Благоевград, информира БГНЕС. Сигналът за сбиването, в което са участвали 15-на души, е получен към 4 часа от Първи корпус на студентски комплекс "Скаптопара" на АУБ. Четири патрулки и линейка на ЦСМП-Благоевград са се отзовали на сигнала за масовото сбиване.

Конфликтът е започнал още с излизането от нощен клуб в Благоевград, продължил е в общежитието. В резултата на сбиването е счупена стъклена врата на комплекса. От падналите стъкла порезни рани са получили румънка, рускиня и монголец. Порезната рана на румънката е на шията, на останалите двама по ръцете, пострадалите са шити от дежурните в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград и малко преди 6 ч. тази сутрин са освободени за домашно лечение. Малко преди това сбиване има още едно, то е станало пред дискотека.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Kruv-opliska-Blagoevgrad-Strashno-mele-v-obshtezhitieto-na-Amerikanskiya-universitet-815647
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.