Скандално видео: Вижте докъде стигна наглостта на рецидивиста Момчил, който от години си играе на руска рулетка с живота!
Автор: Екип Burgas24.bg 13:38 / 09.10.2018Коментари ()10809
Индивидът, отнел в катастрофа живота на 21-годишната бургазлийка Неда, ще лежи в затвора 8 години. Както Burgas24.bg съобщи по-рано, това е наказанието, наложено на Момчил Баев от Бургаския окръжен съд.

Присъдата е 31-а поред за изпечения джигит, който е с основно образование, никога не е имал шофьорска книжка, въпреки това от години хвърчи по пътищата с раздрънкания си Опел и рискува живота на хората.

Богатото криминално досие на Баев и престоите му в затвора не са оказали никакво влияние върху престъпните му навици, напротив – джигитът се чувства недосегаем. Показа го и днес, когато се нахвърли да блъска и заплашва медиите, дошли да отразят съдебния процес.

"Махай се, ще ти счупя телефона! Ще си изкарам х*я, да ми снимаш! Овца тъпа, не ме карай да полудявам“, заплашваше многократно осъжданият джигит, който и в момента се разхожда на свобода, тъй като е с мярка за неотклонение "Подписка“.

В съдебната зала обаче мургавият индивид забрави цветущите епитети и буквално си глътна езика, когато съдия Светлин Иванов се обърна към него за последни думи.

- "Не знам ‘ко да кажа... поддържам адвоката“, смотолеви Баев.

- "Доволен ли сте от резултата? Прави ли ви щастлив“, попита го магистратът, давайки му възможност да се защити.

- "Ми не е хубу“, измънка рецидивистът, без дори да му мине през ума да поиска прошка от почернените родители на Неда.

Вижте скандалното поведение на бруталния престъпник във видеото на Burgas24.bg!




Още по темата: общо новини по темата: 5
15.10.2018 »
09.10.2018 »
09.10.2018 »
19.05.2017 »
19.05.2017 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Skandalno-video-Vizhte-dokude-stigna-naglostta-na-recidivista-Momchil-koito-ot-godini-si-igrae-na-ruska-ruletka-s-zhivota-820313
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.