След скандала с рецидивиста Иван: Сърцето на Костадин не издържало! Починал е от инфаркт!
Автор: Екип Burgas24.bg 15:34 / 15.10.2018Коментари ()3291
© Burgas24.bg
Инфаркт е покосил мъжа, починал при пиянския скандал в Трояново. Това е станало ясно след извършване на аутопсията, съобщиха за Burgas24.bg  от полицията.

Както вече съобщихме вчера около 22.15 часа в Районно управление - Камено е получено съобщение за сбиване в село Трояново, община Камено. То е възникнало между криминално проявения Иван Т., 35-годишен и Костадин К., 63-годишен, и двамата от същото село.

Констатирано е, че Иван, в явно нетрезво състояние, се заканвал да убие Костадин, като го бутнал с ръка в гръб, при което 63-годишният мъж паднал на земята по очи. Иван се отправил в посока централния площад на село Трояново. Пристигналият на местопроизшествието екип на спешна медицинска помощ установил смъртта на 63-годишния мъж.

Полицейските служители задържали Иван Т. за срок до 24 часа. Извършен е щателен оглед на местопроизшествието, установени и разпитани са свидетели - очевидци на престъплението, иззети са веществени доказателства.

По случая е образувано досъдебно производство.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Sled-skandala-s-recidivista-Ivan-Surceto-na-Kostadin-ne-izdurzhalo-Pochinal-e-ot-infarkt-821528
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.