Щракнаха белезниците на банда, натъпкана в пернишки голф! Намериха и дрога!
Автор: Екип Burgas24.bg 17:05 / 29.11.2018Коментари ()7336
© Burgas24.bg
Вчера на ул. "Захари Стоянов" в близост до пресечката с бул. "Ал. Г. Коджакафалията", служители от Четвърто Районно управление – Бургас, отдел "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас и "Специализираните полицейски сили" при ОДМВР – Бургас спрели за проверка л.а. "Фолксваген Голф", с пернишка регистрация, като задържали криминално проявените С.Л., 37- годишен от Средец, С.В., 37 -годишен от Бургас, С.Т., 31-годишен от Бургас, Д.М., 40- годишен и 36-годишната С.Н. от Бургас. Всички са извършители на имуществени престъпления.

Осъществено е претърсване на четири адреса и лекия автомобил, като са намерени и иззети различни откраднати вещи, както и наркотични вещества – суха тревна маса - марихуана с тегло около 10 грама и пико с тегло около 2 грама.

С.Л., С.В., С.Т., Д.М. и С.Н. са задържани за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас и отдел "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Shtraknaha-beleznicite-na-banda-natupkana-v-pernishki-golf-Nameriha-i-droga-831781
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.