Бургаско семейство отиде на риболов на езерото "Вая", но си изпати
Автор: Екип Burgas24.bg 13:18 / 10.01.2019Коментари ()37738
©
Окръжна прокуратура – Бургас предаде на съд Павел С.

Той е обвинен за това, че на 11 юли 2017 година в гр. Бургас, отнел от владението на Марияна П., без нейно съгласие, с намерение противозаконно да ги присвои, чужди движими вещи (портмоне и намиращите се в него дребна сума пари, лични документи, банкова карта и листче с кода за нея).

Той е обвинен и за това, че на същата дата в гр. Бургас при условията на продължавано престъпление, използвал платежен инструмент – дебитна карта и данни от този платежен инструмент - ПИН код, без съгласието на пострадалата, като изтеглил общо сумата от 770 лева (парите са изтеглени при седем транзакции от различни банкомата в гр. Бургас).

Пострадалата и нейният съпруг били на риболов на езерото "Вая“. Тя оставила чантичката си зад гърба, а в нея се намирало и портмонето й. В един момент към тях се приближил обвиняемият и ги попитал върви ли риболовът. Докато вниманието на семейството било съсредоточено към езерото, обвиняемият бръкнал в чантата на пострадалата и от там взел портмонето с намиращата се в него вещи. След това си тръгнал.

Окръжен съд – Бургас е насрочил заседанието си за 14.01.2019г.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgasko-semeistvo-otide-na-ribolov-na-ezeroto-Vaya-no-si-izpati-841035
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.