Бургазлийка: Измамник ми взе 850 лева за детско обзавеждане и се покри! Има десетки ужилени
Автор: Екип Burgas24.bg 12:09 / 14.01.2019Коментари ()19495
Измамник ми взе 850 лева, за да направи детско обзавеждане. Вместо да извърши услугата, за която беше нает, той се покри. Не съм единствената, има десетки ужилени, но до момента никой не предприема мерки срещу него.

Това заяви пред камерата на Burgas24.bg бургазлийката Иванка Шикова. Тя се свърза с нашата медия, за да разкаже подробно за измамната схема, на която е станала жертва, надявайки се по този начин да предпази други хора, които биха се доверили на мошеника.

Иванка решава да наеме Красимир Атанасов след лична препоръка от свой познат. На 25-и ноември, миналата година му брои 850 лева капаро.

"Не исках да му давам такава голяма сума, но той ме убеди, че тя е необходима за набавянето на материалите. Остатъкът за неговия труд трябваше да му дам като приключи с детското обзавеждане. Дадох му парите и той се разписа, че получава съответната сума на хвърчаща бележка, на която пишеше име и ЕГН. Уверението беше, че за десет дни ще е готов. Периодът мина, а той спря да отговаря на обажданията ми“, разказа измамената бургазлийка.

Вижте разказа й в нашето видео!




Още по темата: общо новини по темата: 1
15.01.2019 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Burgazliika-Izmamnik-mi-vze-850-leva-za-detsko-obzavezhdane-i-se-pokri-Ima-desetki-uzhileni-841853
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.