Банкерката Биляна: Допреди седмица бях успешен директор, сега деля килия с болни от СПИН
Затворена съм в една тясна килия без слънчева светилна чист въздух! Моля ви, пуснете ме, в ареста е кошмар, проплака пред Бургаския апелативен съд арестуваната за присвояване на близо половин милион лева Биляна Манчева, предаде репортер на Burgas24.bg.

Припомняме, че банкерката е в следствения арест в Сливен с обвинения, че е източила 400 хил.лв. от сметките на клиенти на "Алианц банк“ в Нова Загора. Бургаският апелативен съд разглежда на втора инстанция искането й да излезе на свобода.

Държавното обвинение определи Биляна като арогантна личност, водена от чувство за безнаказаност. Прокурор Красимира Кателиева е категорична, че мястото й е в ареста, тъй като съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление.

"Господин съдия, не издържам повече. Допреди седмица бях успешен директор. Изпълнявах стриктно всичките си задължен
© Burgas24.bg
През цялото време родителите на Биляна не смееха да вдигнат поглед
ия. Изведнъж се озовах затворена в една тясна килия с хора, болни от СПИН, без прозорче и без чист въздух. Адвокатът ми се опита да обясни какво се случва, но аз не го разбирам. Нямам намерение да бягам, щях да го направя още докато течеше одитът в банката. Моля ви, пуснете ме", прорева Манчева.

В съдебната зала присъстваха родителите на Биляна, които са убедени в невинността на дъщеря си.

Очаквайте подробности!



Още по темата: общо новини по темата: 8
27.02.2019 »
23.02.2019 »
23.02.2019 »
21.02.2019 »
20.02.2019 »
20.02.2019 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Bankerkata-Bilyana-Dopredi-sedmica-byah-uspeshen-direktor-sega-delya-kiliya-s-bolni-ot-SPIN-852482
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.