Деси Слава дълго време се страхувала от призрака на убития пешеходец
© Burgas24.bg
Дълго време ме беше страх да вляза сама в банята, защото имах усещането, че душата на блъснатия пешеходец ме преследва. Това призна в откровено интервю пред камерата на Burgas24.bg фолк певицата Деси Слава. Както съобщихме, днес тя се яви в съдебната палата, за да разкаже спомените си от фаталния инцидент.

"Забременях около половина след този случай, но поне година след него се страхувах дори да влизам сама в банята. Въобразявах си, че ме преследва душата на този човек. Жал ми е за него, но не мога да си обясня какво е правил на магистралата по това време“, връща се назад изпълнителката. Тя не изключва възможността 21-годишният пешеходец да е имал психически проблеми или да е бил самоубиец.

"Не пожелах да видя човека, не съм го виждала дори на снимка. Много пъти се питах – Господи, защо на нас... но в крайна сметка ние нямаме вина и първата експертиза го доказва. Каквото и да се случи оттук нататък, това е истината“, категорична е Деси Слава.

Както съобщихме,  в съдебната зала бе изслушана автотехническата експетиза, която доказва, че Илиев е шофирал със 124 км/ч.

Повече за шока от преживяното и очакванията от процеса гледайте в нашето видео!




Още по темата: общо новини по темата: 5
29.10.2020 »
25.06.2019 »
21.03.2019 »
21.03.2019 »
14.02.2019 »
Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Desi-Slava-dulgo-vreme-se-strahuvala-ot-prizraka-na-ubitiya-peshehodec-857178
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.