Затвор за Христо, хванат да шофира дрогиран и без книжка
Автор: Иван Сотиров 15:53 / 18.04.2019Коментари ()1228
©
По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура – Бургас съдът наложи ефективно наказание 11 месеца лишаване от свобода спрямо Христо Г. Той е признал вината си за това, че на 25 март 2019 г. в Бургас, по ул. "Гладстон“ в посока ул. "Сливница“, управлявайки лек автомобил с номер на рама и с табели с регистрационен номер, издадени за друго моторно превозно средство.

Той е признал вината си и за това, че в условията на съвкупност с горепосоченото деяние, на същите дата и място, управлявал лекия автомобил без съответното свидетелство за правоуправление на моторно превозно средство, в едногодишен срок на наказването му по административен ред с Наказателно постановление, наложено му отново за управление на автомобил без свидетелство на управление.

Христо Г. е признал вината си и за това, че в условията на реална съвкупност с горепосочените деяния на същите дата и място, управлявал лекия автомобил след употреба на наркотични вещества – амфетамин и метамфетамин, установено по надлежния ред с техническо средство – дрегер.

Той е признал вината си и за това, че в условията на реална съвкупност с горепосочените деяния на същите дата и място, без надлежно разрешително държал в себе си високорисково наркотично вещество – метамфетамин на обща стойност над 10 лева.

На подсъдимия е наложена и глоба в размер от 500 лева. Постановеното наказание е общо за изброените престъпни деяния.

Споразумението, което е одобрено от Районен съд – Бургас, има сила на влязла в законова сила осъдителна присъда.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Zatvor-za-Hristo-hvanat-da-shofira-drogiran-i-bez-knizhka-863774
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.