Сватбата, за която дълго време ще се говори! Горещата медийна двойка на Бургас се венча на морския бряг
Автор: Екип Burgas24.bg 12:17 / 03.06.2019Коментари ()7959
©
Най-горещата медийна двойка на Бургас Иван и Стела вече е семейство Колеви. След шест години страстна любов ТОП журналистите се венчаха на романтична и емоционална церемония на плажа в "Крайморие". До морските вълни двамата размениха своите брачни обети – моментът, който просълзи от умиление техните роднини, приятели и колеги.

Гостите на сем. Колеви останаха впечатлени от организацията на нетрадиционната сватба в хавайски стил. В небето полетяха бели гълъби, а присъстващите се насладиха на освежаващи коктейли. Специалната изненада – изпълнение на известния музикант Руси Русев, подарък от концесионера на ивицата Николай Димитров, вдигна градуса на настроението още в първите минути на сватбата, за която ще се говори още дълго време.

Купонът продължи в ресторант "Амая", какво се случи там - няма да разкажем. Ще издадем обаче, че Колеви заминават на сватбено пътешествие в Дубай.

Екипът на Burgas24.bg пожелава на младото семейство да запази любовта си вечна и нека преминават през всички трудности на живота сърце до сърце и сбъднат своите мечти. И разбира се - пълна къща с малки репортери!


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Svatbata-za-koyato-dulgo-vreme-shte-se-govori-Goreshtata-mediina-dvoika-na-Burgas-se-vencha-na-morskiya-bryag-873401
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.