Екипът на ОУ "Александър Георгиев-Коджакафалията“ преминаха специално обучение при Теодосий Теодосиев
Автор: Иван Сотиров 17:37 / 14.06.2019Коментари ()2273
©
В навечерието на премиерата на филма "Формулата на Тео" в Бургас Теодосий Теодосиев се завърна в ОУ "Александър Георгиев-Коджакафалията", където гостува преди месец, този път в ролята си на обучител по авторската "Методика за силов интелект".

Младите педагози от иновативното училище почерпиха от опита на "Учителя на шампиони" и се запознаха със стъпките за формиране на успешни личности, получиха насоки и разяснения за това по какъв начин да формират у възпитаниците си интелектуалната издръжливост и чертите на характера, които биха ги извели до целта им.

Квалификационният курс се провежда в началото на лятната ваканция, за да може учителите да планират дейностите, с които да внедрят методиката за силов интелект в цялостната училищна иновация.

В края на обучението директорът Михаил Ненов връчи на Теодосий Теодосиев почетния плакет "Приятел на ОУ "Александър Георгиев-Коджакафалията", с който се отличават личностите, допринесли за издигането на престижа на училището.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Ekiput-na-OU-Aleksandur-Georgiev-Kodzhakafaliyata-preminaha-specialno-obuchenie-pri-Teodosii-Teodosiev-875926
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.