ТИР аварира на Ришкия проход, движението се осъществява само в едната лента
Автор: Екип Burgas24.bg 09:49 / 17.06.2019Коментари ()2035
© Burgas24.bg
Архивна снимка
ТИР е аварирал на Ришкия проход, след разклона за Айтос, движението се осъществява в едната пътна лента, съобщават от Областно пътно управление. Движението се регулира от пътна полиция, водачите на автомобили да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. В останалата част от областта пътната обстановка е нормална, видимостта е добра, пътните настилки са сухи и нормално проходими.

Интензивно се осъществява движението както по пътищата в областта, така и по основните пътни артерии на град Бургас. По-интензивно е по пътната отсечка Бургас – кв. "Ветрен“, по пътя Бургас - кв. "Сарафово“, както и в района на пътен възел "Юг“, съобщава Радио "Фокус“-Бургас.

Струпване на автомобили се наблюдава и в районите на някои от централните градски кръстовища – между булевардите "Сан Стефано“ и "Демокрация“, между улиците "Константин Фотинов“ и "Булаир“, както и в района на кръстовището с кръгово движение "Трапезица“.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/TIR-avarira-na-Rishkiya-prohod-dvizhenieto-se-osushtestvyava-samo-v-ednata-lenta-876267
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.