Агресивен пътник нападна шофьор на автобус от градския транспорт
Автор: Екип Burgas24.bg 20:33 / 15.08.2019Коментари ()1003
© Plovdiv24.bg
Илюстративна снимка
Полицията издирва мъж, ударил шофьор на градски автобус по линия 213 снощи в София, а при друг инцидент двама мъже са задържани за счупено стъкло на автобус.

Пътникът се ядосал от забележката на водача относно агресивното му поведение.

От Столичната община обявиха, че мъж е блъскал по стъклото на автобус 213 и шофьора отишъл да провери какво се случа като му направил забележка. Агресивният пътник обаче отвърнал като ударил водача на автобуса, пише Монитор.

Пострадалият е откаран в болница за оказване на първа медицинска помощ, където е прегледан и освободен за домашно лечение. Предприети са оперативно – издирвателни действия за идентифициране и арестуване на нападателя.

Междувременно в столичното Второ РУ са задържани двама мъже, счупили стъкло на автобус 27. Снощи органите на реда получили сигнал, че в автобус е възникнал скандал между двама от пътниците. Напрежението се разраснало и двамата слезнали на спирката в кв. "Курило“, за да се саморазправят, а един от тях счупил стъклото на рейса. Побойниците са задържани с полицейска мярка до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Agresiven-putnik-napadna-shofyor-na-avtobus-ot-gradskiya-transport-890770
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.