Слави Трифонов се движи в брониран джип и 7 души охрана, мутри бдят и над топимота му
Автор: Екип Burgas24.bg 16:07 / 22.08.2019Коментари ()5935
©
Баровското имение за над 4 милиона е само един от многобройните имоти на Слави. Огромният палат се намира в Бояна. Имотът е разположен до централна улица, но до него се стига по частен път. Той е преграден с бариера, която се пази от портиер в кабинка. Зад нея пък дебне черен мощен джип с тъмни стъкла, в който мутри бдят някой да не навлезе в забранения периметър.

Незнайно защо Слави Трифонов, който се рекламира като народен трибун също се движи в брониран джип и 7 души охрана. По брой на охранители той задминава някогашните мутри.

Луксозният имот в Бояна е строен по индивидуален проект и се простира на внушителните 1199 кв.м площ. Луксът отвън е видим, но вътре е нечуван. Говори се, че Дългия притежава и друго петзвездно имение в затворения комплекс ‚Делта хил“. Там също се наслаждава на басейни, джакузита, че дори и частен кинослаон. Наскоро лъсна и топмезонетът му за 2,6 милиона лева в тузарски комплекс на столичния булевард "България“. Жилището има собствен асансьор със специален чип, римска камина, фитнес и джакузи поне за 6 души, пише "Ретро“.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Slavi-Trifonov-se-dvizhi-v-broniran-dzhip-i-7-dushi-ohrana-mutri-bdyat-i-nad-topimota-mu-892487
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.