Нагли крадци вършаха на "Индустриална", задигнаха каквото им зърнат очите
Автор: Иван Сотиров 11:25 / 08.10.2019Коментари ()2666
© Burgas24.bg
В резултат на полицейските действия на служители от Първо Районно управление – Бургас по отношение взломната кражба на ъглошлайф, дрелка, винтоверти около 300 литра дизелово гориво, осъществена на 29.09.т.г. от фургон, разположен на бургаската улица "Индустриална", собственост на 58-годишен бургазлия, са установени и задържани извършителите на деянието. Това са четирима криминално проявени бургазлии на възраст между 30 и 37 години, които направили пълни самопризнания и върнали част от откраднатото гориво.

Установено е, че двама от задържаните – на 32 и 33 години са извършители на кражба на метална касетка,съдържаща сумата от 700 лв., пет фирмени печата и документи,осъществена от пункт за ГТП, разположен на ул. "Индустриална". Мъжете направили пълни самопризнания и върнали част от откраднатите вещи. Извършителите на деянието са задържани за срок до 72 часа, като в последствие им е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража".

Работата по цялостното документиране на престъпната дейност на четиримата бургазлии продължава от служители на Участък "Победа" при Първо Районно управление - Бургас.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Nagli-kradci-vurshaha-na-Industrialna-zadignaha-kakvoto-im-zurnat-ochite-904030
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.