Хванаха двама бургазлии за множество кражби
Автор: Иван Сотиров 09:57 / 13.01.2020Коментари ()756
© Burgas24.bg
В резултат на полицейските действия на служители от Четвърто Районно управление – Бургас са задържани двама криминално проявени бургазлии - на 19 и 24 години, които на 30.12.м.г. извършили кражба на множество вещи от частен дом, разположен на ул. "Ален мак" в Бургас. Мъжете са направили пълни самопризнания и върнали откраднатите вещи. Установено е, че 24-годишният бургазлия е извършител и на кражба на газова бутилка и пиростия, осъществена на 08.01.т.г. от двор на частна къща, разположена на ул. "Ален мак".

Неговият приятел е извършител на кражба на три чифта спортни маратонки, собственост на 37-годишен бургазлия, осъществена на 31.12.м.г. от частен дом, разположен на ул. "Ален мак". Освен това е задигнал ъглошлайф, електрожен, дрелка и два удължителя с дължина около 20 м., собственост на 73 годишна бургазлийка, осъществена на 01.01.т.г. от дома й, разположен на ул. "Кап. Петко войвода". Откраднал е и  множество вещи от таванско помещение, разположено във вх. 1, бл. 83 в ж.к. "Меден рудник", осъществена на 23.12.м.г.

Бургазлиите са направили пълни самопризнания и за тези престъпления, като върнали част от откраднатите вещи. Работата по цялостно документиране на престъпната им дейност продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Hvanaha-dvama-burgazlii-za-mnozhestvo-krazhbi-928084
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.