Малкият Коки се нуждае от средства, за да продължи лечението си
Автор: Пламена Николова 09:44 / 06.02.2020Коментари ()759
©
Малкият Калоян от Шумен се нуждае от средства, за да продължи лечението си, съобщи за Varna24.bg неговата майка Наталия Казакова.

Наличните финансови средства, с които семейството разполага благодарение на добри хора, са достатъчни само за още 2 седмици.

​Коки е с диагноза разстройство на експресивната реч, поставена през миналата година през март месец. Той е преминал през три курса на вливания на стволови клетки в Украйна, които са му повлияли много добре и диагнозата му детски аутизъм отпадна .

Провеждат се и всекидневни терапии в гр. Варна. Логопед, психолог, електростимулация , звуковастимулация , барокамера , специален предагог и арт терапия, за всяка от които семейството заплаща.

Разходи има и по пътуването на чаровният малчуган всекидневно от Шумен до Варна за тези терапии. Сумата която се заплаща за тях е около 3000 лв на месец .

"Тези терапии са важни за развитието му и да преодолее всички задръжки, които диагнозата му провокира. Предстои му ново обследване на 19.03 в УМБА "Св.Марина", където очакваме в детско психиатрично отделение за да се отчете напредъка му през последната една година", сподели Натали Казакова.

Семейството изказва огромната си благодарност към всички дарители и приятели на Коки, благодарение на които неговото развитие не спира. 

Начини за дарения:

helpkarma.com/help/koki

Дарителска сметка

Калоян Пейчев Казаков

ПроКредит Банк

BG89PRCB92301049318117

PayPal - help_koko@abv.bg


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Malkiyat-Koki-se-nuzhdae-ot-sredstva-za-da-produlzhi-lechenieto-si-934606
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.