Въвеждат еднопосочно движение за автомобилите в Бургаския траурен парк за Задушница
Автор: Иван Сотиров 11:24 / 21.02.2020Коментари ()1265
© Burgas24.bg
Във връзка с предстоящата Задушница от полицията информират, че движението на автомобили в района на траурния парк от 07.30ч. на 22.02.т.г. до нормализиране на трафика, ще бъде организирано еднопосочно, като МПС  ще влизат през източния вход (до бензиностанция “Петрол") и ще излизат през южния - на ул."Транспортна" (т.нар. главен вход на гробищата).

Улица "Транспортна“ ще бъде затворена в участъка от кръговото движение до бензиностанция “Петрол" на влизане в Бургас от Варна, до кръстовището в близост до магазин "Лидъл“, като движението ще бъде отклонявано към бул. "Димитър Димов“. Ще се пропускат само товарни автомобили и автобуси от градския и междуселищен транспорт.

Полицейските служители ще са разположени в близост до пешеходните пътеки и ще осигуряват безопасното преминаване на пешеходци, като при необходимост ще спират движението на МПС.

Предвид ремонтните дейности по ул. "Транспортна“ и допълнително въведената временна организация на движението, приканваме водачите на МПС да използват бул. "Димитър Димов“ за придвижване до Гробищния парк, като проявяват толерантност към останалите участници в движението и спазват разпорежданията на полицейските служители.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Vuvezhdat-ednoposochno-dvizhenie-za-avtomobilite-v-Burgaskiya-trauren-park-za-Zadushnica-938244
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.