Приповдигнато е настроението на пристанището! Причината - Street Food & Music Festival
Автор: Екип Burgas24.bg 19:51 / 05.08.2020Коментари ()1813
На пристанището гъмжи от народ и все повече хора идват! Причината е Street Food & Music Festival, който стартира днес и ще продължи и утре, предава репортер на Burgas24.bg.

Организаторите са се погрижили за богата програма  - музика на живо, кулинарни демонстрации, комедийни спектакли, игри, работилници, вкусна храна и подбрани напитки.

Малко по-късно днес Ицо Хазарта излиза на сцената на Street Food & Music Festival.  Концертът на легендарният рапър  започва в 20:30. Преди това видяхме и чухме MINNA и Кристина Дончева, която, след като превзе няколко музикални формата е готова да завладее отново и бургаската публика. Музикалната щафета ще поеме рок дамата на българската музика Милена в по-късните часове.

След малко ще започне SitDown Comedy - шоуто на комедийния феномен на България - Врачка Илия.  Вечерта ще завърши с лятно кино и диджей парти на DJ Ramsey Hercules.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Pripovdignato-e-nastroenieto-na-pristanishteto-Prichinata-Street-Food-Music-Festival-989853
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.