Директорът на бургаската полиция подаде оставка! Вижте причината за напускането му!
Автор: Иван Сотиров 12:06 / 28.08.2020Коментари ()2047
© Burgas24.bg
Директорът на ОДМВР – Бургас старши комисар Радослав Сотиров е подал заявление за напускане системата на МВР по собствено желание, съобщиха от пресцентъра на полицията.

С решението си старши комисар Сотиров е запознал ръководния състав на крайморската дирекция. Той е благодарил за добрите взаимоотношения и е изтъкнал, че в Бургас е срещнал изключително стойностни и мотивирани хора.

Сотиров е пожелал на служителите в ОДМВР – Бургас здраве и нови професионални успехи, с които да надградят постигнатото до момента.

Burgas24.bg приполня, че старши комисар Радослав Сотиров пое поста директор на ОДМВР – Бургас през октомври миналата година. Той е роден на 2 март 1975 год. Завършил е специалност "Право" в Югозападния университет "Неофит Рилски" – Благоевград, а на работа в системата на МВР е от 1995 год., като последователно е преминал през различни длъжности в Районно управление – Перник, зам. директор на РДГП – Смолян, зам.-директор на СДВР, директор на РДГП Елхово и директор на РДГП Драгоман.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Direktorut-na-burgaskata-policiya-podade-ostavka-Vizhte-prichinata-za-napuskaneto-mu-995760
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.