Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Благотворителна продажба на календари стартират от Фондация "Евелин Дуков"
Автор: Екип Burgas24.bg 16:40 / 04.12.2020Коментари ()1305
©
Благотворителна продажба на календари с картините на Маестро Климент Атанасов стартират от Фондация "Евелин Дуков". Минималната цена за един календар ще бъде 25,00 лв., но всеки който желае може да заплати и по-голяма сума. Събраните парични средства ще бъдат дарени на Община Царево и Община Бургас, които от своя страна целево ще закупят тестове за наркотични вещества за нуждите на "Пътна полиция" – Царево и Бургас.

Благотворителната инициатива е част от превантивната кампания на Фондация "Евелин Дуков", която отбеляза на 03 декември три години от трагичната смърт на Евелин Дуков. Управителният съвет на Фондацията е взел решение да присъди призове "ПОСЛАНИК НА ДОБРОТАТА" на следните лица, които са подпомогнали последната им кампания.

От Фондацията заявяват, че поради необходимостта от спазването на противоепидемичните мерки през 2020 година официално събитие няма да се организира. Призовете ще бъдат връчени в индивидуални срещи след 10-ти декември.  



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Blagotvoritelna-prodazhba-na-kalendari-startirat-ot-Fondaciya-Evelin-Dukov-1028133
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.