Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Поздравиха бургаските служители на Телефон 112 по случай професионалния им празник
Автор: Екип Burgas24.bg 16:46 / 11.02.2021Коментари ()1322
©
Кметът Димитър Николов посети служителите на Районен център – 112 в Бургас, за да им честити лично професионалния празник. "Поздравявам ви най-сърдечно по повод Европейския ден на единен телефон 112. През времето от разкриване на услугата в Бургас, вие сте надежда за хората, изпаднали в беда. Първи получавате и реагирате на най-тежките и спешни сигнали на нашите съграждани.“.

"Благодаря ви за усилията, които полагате 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата, въпреки високата отговорност, стрес и динамика на вашата работа. Бъдете здрави, успешни и продължавайте да затвърждавате доброто име и доверието в бургаския клон на системата за спешни случаи – телефон 112“, пожела още кметът Николов на бургаските служители. 

Професионалният празник на Единен телефон за спешни случаи 112 се отбелязва официално днес, 11 февруари, във всички страни-членки на Европа. Датата е обявена със Съвместна тристранна декларация на ЕК, Европейския Парламент и Съвета от 2009 година.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Pozdraviha-burgaskite-sluzhiteli-na-Telefon-112-po-sluchai-profesionalniya-im-praznik-1050189
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.