Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Суперпияно неправоспособно шофьорче сътвори истински ужас!
Автор: Екип Burgas24.bg 12:52 / 11.03.2021Коментари ()734
© Burgas24.bg
Илюстративна снимка
Районна прокуратура – Пловдив наблюдава бързо производство за управление на моторно превозно средство с концентрация на алкохол в кръвта над 1,2 промила – престъпление по чл. 343б ал. 1 от Наказателния кодекс.

На 10 март 2021 г., около 21,30 часа, е бил получен сигнал, че в Пловдив, водач на лек автомобил, марка "Фолксваген“, е ударил последователно четири паркирани автомобила на ул. "Стамат Икономов“. На място са пристигнали полицейски екипи, които установили, че шофьорът е А.Л., на 25 г., неправоспособен водач. Той е бил тестван с техническо средство "Дрегер“, което е отчело 2,28 промила алкохол в издишания въздух. Пострадалите автомобили са "Алфа Ромео“, три броя, и "Пежо“. Водачът А.Л. е задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР.

Под надзора на Районна прокуратура – Пловдив се извършват активни действия по бързото производство – оглед на местопроизшествие, назначени са експертизи за нанесените материални щети, разпити на свидетели и др. Предстои А.Л. да бъде привлечен като обвиняем по горепосочения текст и съответно да бъде извършена преценка за налагане на мярка за неотклонение. Бързото производство ще приключи в законноустановения срок.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Superpiyano-nepravosposobno-shofyorche-sutvori-istinski-uzhas-1060954
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.