Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Закопчаха мъжа, разбил автомат за кафе в Бургас, действал е и в Айтос и Поморие!
Автор: Иван Сотиров 13:27 / 23.04.2021Коментари ()4775
© Burgas24.bg
21-годишен криминално проявен и осъждан помориец е извършителят на кражбата на сумата от 30 лв. във вид на монети от вендинг автоматът, монтиран на бургаската улица “Калоян" 22. Burgas24.bg вчера разпространи видео, от което се вижда как се извършва наглата кражба.

Самоличността му е установена в резултат на бързите полицейски действия, предприети от служители на първо РУ Бургас, самосезирали се за пореден път на база публикации в социалните мрежи и медиите. Помориецът е задържан, като е констатирано, че е извършител на подобни кражби от кафе-автомати, монтирани в Поморие и Айтос. За нито един от случаите обаче в полицията не е подаден сигнал от собствениците на вендинг-машините, практика, установена от полицейските служители и при предишната серия от кражби от кафе-автомати, монтирани в централната градска част на Бургас. Те бяха осъществени от 25 февруари до 10 март от 20 годишен бургазлия.

ОД на МВР Бургас призовава собствениците на вендинг-машини, станали обект на кражба, да сигнализират своевременно съответното районно управление за осъщественото посегателство за да могат максимално бързо да стартират действията по разследване на криминалното деяние.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Zakopchaha-muzha-razbil-avtomat-za-kafe-v-Burgas-deistval-e-i-v-Aitos-i-Pomorie-1077267
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.