Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Служителка на БАН напада млади момичета в "Студентски град", опитала са да ги удуши
Автор: Екип Burgas24.bg 09:54 / 16.07.2021Коментари ()1236
©
Служителка в Българската академия на науките напада млади момичета в "Студентски град". За това сигнализираха студентки, които твърдят, че са станали нейни жертви. Две от тях разказват, че се е опитала да ги удуши.  С други се саморазправяла на улицата и в градския транспорт. Има и жалби - в полицията и прокуратурата. От Българската академия на науките съобщиха, че се разграничават от действията на тяхната служителка и че тя сама трябва да поеме отговорност за постъпките си.

"Нападна ме в асансьора. Както се прибирах една  вечер. И просто започна да скача върху мен и да ме души. Беше много страшно", разказва една от потърпевшите - студентката Даяна Иванова.

Момичетата посочват като  автор на нападенията Галя Господинова- архивист  в отдел "Комплектуване и научно- техническа обработка" в Българската академия на науките. Жената живее в 58-ми блок на студентския град. Страда от параноя, че я преследват, обясняват пострадалите жени.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Sluzhitelka-na-BAN-napada-mladi-momicheta-v-Studentski-grad-opitala-sa-da-gi-udushi-1105180
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.