Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Мисирката на Слави го пита защо има мисирки
Автор: Георги Кирилов 09:44 / 02.08.2021Коментари ()1981
©
Присъствието на Слави Трифонов и хората около него в политиката се превръща във все по-голям парадокс. Поведението им е меко казано нелепо и вчерашното "интервю" го потвърди.

Интервю, разбира се, е силно казано, защото по-скоро бе направен опит да се повторят опорните точки, но бе толкова скучно, безсмислено и празно откъм съдържание, че трудно човек можеше да го изгледа до края. А това се водеше "интервю" с най-интересния и търсен за мнение човек в държавата.

От другата страна бе "интервюиращият" Тошко. В един умопомрачителен момент той попита началника си защо имало мисирки в журналистиката. Ами погледни огледалото и се попитай, Тоше, защо аджеба съществуваш ти. Защото във всички интервюта на Слави ти си мисирката и задаваш удобните и подготвени по сценарий въпроси.

Слави, партията му и електоратът му нямат нужда от подобни "интервюта". Те са обида за всички, но най-вече за избирателите му. Чак за толкова прости ли ги има? 

Много по-полезно би било, ако Слави застане пред журналисти и отговори на истинските въпроси. Като например "Защо ДПС го подкрепят за всички важни решения в парламента?". Да застане и да отговаря честно, на живо, без сценарий, точно както иска да води уж преговорите за подкрепа на правителството му.

Докато се крие като мишка от мисирките, съмненията за обвързаността му с ДПС ще растат. Царят е гол, в този случай и куц и няма сила, която да спре истинските журналисти да го съобщават, защото това е голата, болезнената и неудобна истина.

Ако здравословното му състояние не позволява да се яви на пресконференция, да си го признае. Няма нищо срамно в това човек да е болен.



Още по темата: общо новини по темата: 3144
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/524 ] следващата страница
Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Misirkata-na-Slavi-go-pita-zashto-ima-misirki-1111791
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.