Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Столичен хотел е сред най-луксозните в света!
Автор: Екип Burgas24.bg 15:29 / 28.10.2021Коментари ()551
© БГНЕС
Единственият представител на луксозния бранд InterContinental Hotels&Resorts - InterContinental Sofia стана "Бизнес хотел на Източна Европа“ и "Водещ хотел в България“ за 2021 г. Високите отличия се присъждат за трети пореден път на столичния хотел от двете най-престижни световни класации - World Luxury Hotel Awards и World Travel Awards, като победителите в тях се избират въз основа на онлайн публично гласуване на световно, регионално и национално ниво.  

Хотелът у нас, който е собственост на водещата инвестиционна компания Галакси Инвестмънт Груп, се намира в самото сърце на столицата. Той предоставя спиращи дъха гледки към "Cв. Aлeĸcaндъp Heвcĸи“ и Витоша, неповторими ĸyлинapни изживявания във Flоrеt Restorant аnd Bar и истинско 5-звездно обслужване.

"Да бъдеш откроен сред най-добрите в света е върхът на постиженията в луксозната хотелиерска индустрия и изключителна чест за нас. Споделяме това признание с благодарност към всички, които ни подкрепиха и най-вече към невероятния ни екип, който допринася ежедневно за утвърждаването на бранда като лидер в предлагането на истинско гостоприемство“, споделиха от InterContinental Sofia.

 



Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Stolichen-hotel-e-sred-nai-luksoznite-v-sveta-1142850
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.