Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Домашно куче нахапа 9-годишно дете, собственикът отрича
Автор: Екип Burgas24.bg 09:48 / 02.11.2021Коментари ()754
©
илюстрация
9-годишно дете е било нападнато от домашно куче в Северния парк в София в неделя. То е било на повод и водено от собственика си, но въпреки това е ухапало момченцето, разказа майка му пред БНТ. Инцидентът е станал по обед в почивния ден около 14.15 часа.

Преди това белгийската овчарка е нахапала възрастна жена в същия парк, свидетелства майката на детето.

По разказа й собственикът на кучето се е държал абсолютно неадекватно и невъзмутимо, като заявил, че на детето нищо му няма и не е нахапано.

"Не се поинтересува какво се е случило с детето ми", каза шокираната жена, която е отвела пострадалото момченце в "Пирогов", където раната е обработена и му е поставена ваксина след ухапването.

"Просто трябва да има повече мерки", настоя още майката. Тя се надява да се отзоват хора, които да й дадат информация за собственика на кучето или да потвърдят, ако са станали свидетели на инцидента. В паниката си жената се е съсредоточила върху ухапаното си дете, а не върху самоличността на собственика на кучето, обясни самата тя.

От район "Надежда" са уточнили пред БНТ, че няма постъпил сигнал при тях за такъв случай. Регистрираните собственици на кучета в района са 750, става ясно още от писмения отговор до медията.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Domashno-kuche-nahapa-9-godishno-dete-sobstvenikut-otricha-1145066
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.