Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Любен Дилов-син за новия председател на НС: Не знам нищо за този младеж
Автор: Екип Burgas24.bg 17:12 / 03.12.2021Коментари ()880
© Фейсбук
Изборът на младеж за председател на парламента е малко озадачаващ. Това написа депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син в профила си във Фейсбук. Той коментира избора на Никола Милчев от "Продължаваме промяната", който по-рано стана най-младият председател на Народното събрание в историята. 

 По думите му младостта трябва да се поощрява и насърчава, но конкретно за позицията "председател" - младежкото дръзновение не е достатъчно.

Публикуваме целия текст на Любен Дилов-син без редакторска намеса:

"Изборът на младеж за председател на парламента е малко озадачаващ. Сигурен съм, че младостта трябва да се поощрява и насърчава. Искрено се радвам на многото нови млади лица в Събранието. Но не съм сигурен, че точно позицията председател на парламента се нуждае от младежко дръзновение. Аз не знам нищо за този младеж. Много малко са и публично известните за него неща. Предполагам, че 99% от колегите ми знаят точно толкова, колкото и аз. Знам само, че когато България тръгна към Европейския съюз, той най-вероятно е смятал, че Рафаело, Донатело и Леонардо са костенурки...Поради възрастта си, не поради неосведоменост. Нямам никаква информация за професионалните му качества - може да са изключителни, но постът изисква и известен житейски опит. Парламентът е място на чести и остри сблъсъци (по-добре там, отколкото по улиците), на лобизъм, хитрувания, безцеремонни и ежедневни политически подлости. Към това да добавим и един президент, който съвсем скоро ще припознае парламента като своя следващ, след Борисов, основен враг. Радев вече успя да смачка две парламентарни коалиции и направо да изтрие трета... Успя да посее у огромна част от населението трайно отрицателно отношение към парламентарните партии (не без тяхното активно съучастие, разбира се). Как един малко над 30 годишен младеж ще се справи и опази парламентаризма? Дано успее!", коментира той в социалната мрежа.



Още по темата: общо новини по темата: 3144
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/524 ] следващата страница
Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Lyuben-Dilov-sin-za-noviya-predsedatel-na-NS-Ne-znam-nishto-za-tozi-mladezh-1167500
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.