Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Разпитаха шестима свидетели по дело за документни измами срещу Станимир Рагевски
Автор: Екип Burgas24.bg 13:30 / 14.02.2022Коментари ()1705
©
Под засилена охрана обвиненият в двойно убийство Станимир Рагевски бе доведен в районния съд днес по дело за документни измами, свързани с крадени коли. Подсъдим по него е и собственикът на автокъща Христо Желязков. По делото днес бяха разпитани шестима свидетели.

Окован, с белезници на ръцете и пранги на краката, съдебни охранители доведоха в съда обвиненият за убийството на строителния работник Юмер Мехмед и брокерката Теодора Бахлова бизнесмена Станимир Рагевски. Той остана безмълвен по време на цялото заседание.

Мълчание запази и другият подсъдим по делото Христо Желязков. Двамата трябва да отговарят за вещно укривателство и документни престъпления, свързани с автомобили, предмет на престъпление, съобщи БНР. Днес в хода на делото като свидетели бяха разпитани двама полицаи, двама служители на КАТ "Пътна полиция", застрахователен брокер и близък и съученик на Рагевски. Полицаите разказаха за сиво "Инфинити", подготвяно за продажба от Желязков. По думите им то било с пренабити номера и подменен номер на рамата. Документ с автентичната рама бил намерен в дома на автомобилния търговец, твърдят полицаите. Колата пък се водела във фирма на Рагевски. Свидетелят Филип Фратев призна, че трябвало да я продаде, после имал намерение сам да я купи. Не знаел, че е крадена. Не се стигнало до продажба, защото, както се изрази той "Инфинитито го прибраха, нямам идея защо."

Адвокат Димитров, защитник на подсъдимия Желязков изтъкна, че колата не е крита в гаражи, а през цялото време е била на обществен паркинг в "Славейков". Според него не са налице доказателства за връзка на подзащитния му с интервенциите по автомобила.



Още по темата: общо новини по темата: 42
04.03.2024 »
01.03.2024 »
27.03.2023 »
23.02.2023 »
23.02.2023 »
23.02.2023 »
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Razpitaha-shestima-svideteli-po-delo-za-dokumentni-izmami-sreshtu-Stanimir-Ragevski-1212267
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.