Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Варненец: Да обвиняваш общината за снеговалеж е все едно да се оплакваш на Портних, че си изгорял на плажа
Автор: Пламена Николова 11:22 / 01.03.2022Коментари ()488
© Burgas24.bg
По повод на утежнената пътна обстановка вследствие на снега вчера, варненец публикува забавен коментар в групата Виждам те КАТ-Варна, видя Varna24.bg. Медията ни публикува написаното от Калоян Григоров без редакторска намеса.  

“Бих желал да споделя някои впечатления от последните часове и да се обърна към всички каращи с чисто нови гуми на 8 сезона, тези при които акумулаторът е семейна ценност, предаваща се от баща на син и към редовите мрънкалници.

Според прогнозата за времето от последите няколко хиляди години е ЗИМА!!! Този сезон е характерен със снеговалеж. Не е нещо ново или изненадващо. Ето и няколко любопитни факта свързани с този изненадващ и нечуван сезон:

1. При снеговалеж и 10 градуса под нулата е нормално да има сняг!

2. Вълшебни снегорини НЯМА! Като минат, снегът не спира да вали.

3. Снегоринът е вид автомобил. В задръстване е също толкова ефективен в чистенето на сняг, колкото и вашата кола.

4. Когато си забодете колата с предница в градинката и задница на платното, няма как да ви се изчисти уличката. Колела-снегорини НЯМА!

5. Да обвиняваш общината за снеговалеж е все едно да се оплакваш на Портних, че си изгорял на плажа.

Извод: Подгответе си колите, изчистите си пред блоковете и чакайте лятото, да се оплаквате от жегата!!!", гласи коментарът.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Varnenec-Da-obvinyavash-obshtinata-za-snegovalezh-e-vse-edno-da-se-oplakvash-na-Portnih-che-si-izgoryal-na-plazha-1221734
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.