Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Министрите на туризма и на иновациите се включват във форум на ИУ – Варна
Автор: Пламена Николова 15:05 / 04.03.2022Коментари ()701
©
Икономически университет – Варна организира кръгла маса на тема "Интелигентен туризъм: предизвикателства пред научните изследвания и обучението на кадри“. Форумът ще се състои на 7 март 2022 г. от 10.00 ч. в ЗАЛА 1 (академична сграда на ИУ – Варна) и онлайн чрез Google Meet на следния линк: https://meet.google.com/znj-xydj-urs.

Кръглата маса се провежда с цел да се дискутират основните предизвикателства пред развитието на туризма в България и света, решенията чрез иновации и инвестиции в изследователска дейност и обучение на кадри в бранша, за да бъде българският туристическия бизнес конкурентоспособен, иновативен и дигитализиран.

За участие са поканени: Христо Проданов – министър на туризма, Даниел Лорер – министър на иновациите и растежа, народни представители от 47-то Народно събрание, областната и общинската администрации, Варненската туристическа камара, преподаватели от ИУ – Варна и Колежа по туризъм, и други.

Водещ на форума ще бъде проф. д-р Стоян Маринов – декан на факултет "Управление“ в ИУ – Варна.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Ministrite-na-turizma-i-na-inovaciite-se-vklyuchvat-vuv-forum-na-IU-Varna-1224103
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.