Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Юлиян Константинов обиди жестоко бившата си съпруга в ефир
Автор: Екип Burgas24.bg 12:55 / 06.03.2022Коментари ()2216
©
"Надявам се, че тя има чувство за хумор", заяви водещата Гала на предаването "На кафе" във вторник, след като Юлиян Константинов - един от панелистите в студиото, обяви бившата си жена Юлия за по-страшна от акула. Направи го в контекста на една от любопитните новини, които обсъждаха с колегите му. Дали майката на двамата му пораснали сина е посрещнала препратката с усмивка, няма как да се знае. 

Факт е, че Юлиян я изстреля изненадващо с широка усмивка, която вероятно подчертава, че става дума за смешка. И все пак той не за първи път загатва разочарование. Преди време Юлиян Константинов сподели, че след развода гласът му се върнал. Инфлуенсъри пуснали детето си да плува сред акули – това бе новината, която разискваха в панела в "На кафе" и стана повод за шегата на оперния певец.

"Аз се сещам един момент, в който бих пуснал децата си по този начин. Ако до тях е бившата ми жена, нито една акула няма да остане наоколо", заяви Константинов и колегите му прихнаха да се смеят.

Иначе той винаги е бил лаконичен, когато става въпрос за личния му живот. Сигурно за това никой не разбра кога е успял да се разведе. Изненадата бе голяма, когато преди време Юлиян съобщи новината в рамките на свой коментар в предаването "На кафе". Съвсем не беше целенасочено. Направи го пак чрез препратка към личния си живот. Покрай поредното обсъждане в панела, оперният певец неочаквано включи и "бившата си жена". А до преди това никой не знаеше, че е с такъв статут.

Вестта за развода на оперния певец, съобщена публично помежду другото в тв ефира, бързо обиколи медиите и произведе няколко слуха. Сред тях бе и този за изневяра от страна на оперния певец. Каква е причината за развода, продължава да е мистерия. Впечатлението обаче е за влошени отношения. Дори шегата на Юлиян за акулите едва ли може да е показател за помирение и топли чувства. Още повече, че през пролетта на миналата година оперният певец сподели при своя медийна изява, че разводът изиграл голяма роля за връщането на мощния му глас. "Разведен съм и това, че не живея с жена ми от 3 години, ми върна гласа. Не вярвам в негативните енергии, които вървят към присъствието на някои хора, но не намирам друга логика за това, че вече имам глас", каза Юлиян.



Още по темата: общо новини по темата: 3573
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/596 ] следващата страница
Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Yuliyan-Konstantinov-obidi-zhestoko-bivshata-si-supruga-v-efir-1224833
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.