Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
НА ЖИВО: Тома Биков нарече властта "управление на леваци"
©
Това е управление на леваци, което е на път да изкара България от георгафията на Европа. Това каза депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред Министерски съвет, по време на протеста срещу акцията на МВР и задържането на бившия премиер Бойко Борисов, предаде репортер на Sofia24.bg.

"Аз преди седмица-две, след едно изслушване на премиера Кирил Петков, казах в нашата стая, на колегите, че може би е време да обявим, че този човек не е в състояние да си изпълнява задълженията. По ментални причини. Вчера, дълго време ми беше трудно да повярвам, че този човек е решил да направи това, но той го направи. Сега съм сигурен, че слуша, въпреки че се крие някъде в някой ъгъл, но да го попитам - по-силна ли е България днес? Повече шансове ли има да излезе от редицата кризи, в които се намира? Трябва да попитам и господин президента кога ще си прибере версиите, които вече 3 месеца издевателст
ват над българския народ с некомпетентност, простотия и некадърност", каза Биков.

Той уточни, че в началото е нарекъл това управление социално-либерално и е мислел, че са хора с идеи, но сега си връща думите назад.

"Това е управление на леваци, което е на път да извади България от географията на Европа", категорично заяви Тома Биков.

Очаквайте подробности. Повече можете да видите във видеото:



Още по темата: общо новини по темата: 181
12.12.2023 »
21.03.2023 »
31.12.2022 »
16.11.2022 »
01.11.2022 »
18.10.2022 »
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница
Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/NA-ZhIVO-Toma-Bikov-nareche-vlastta-upravlenie-na-levaci-1233192
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.