Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Спектакълът "Кафе с претенция" гостува в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 16:17 / 01.04.2022Коментари ()737
©
Комичният сюжет на "Кафе с претенция" ни пренася в София през 1966г. в апартамента на Милчо (Юлиан Вергов) – 43 годишен, началник на рекламно бюро. Намираме го там заедно с "авера му" – 43 годишния Милко (Иван Радоев). Тече трескава подготовка в очакване на две дами, заговорени случайно през деня, на кафе по "Раковска" ... Напътствията на доста по-опитния в свалките Милчо почти вдъхват кураж на Милко, който макар и архитект е довел кариерата си до заветната длъжност "завеждащ техническата документация на службата", а по отношение на жените е крайно неопитен. В кулминацията на подготовката, в апартамента пристига, неканен и третият им приятел – 43 годишният Минко (Моню Монев), научен сътрудник по старобългарски. Неговото съкровено желание е да избяга от "семейния уют", в чиито окови скоро е попаднал и да пийне с приятелите. Тази вечер и нейната неочаквана развръзка пораждат куп нелепи и смешни ситуации.

Една, на пръв поглед, непретенциозна среща, напомпана с много претенция.

Участват: Иван Радоев, Моньо Монев, Юлиан Вергов.  Автор: Георги Марков,Постановка: Иван Урумов, сценография и костюми: Нина Пашова, Музика: Дони.

Спектакълът ще се играе на 5 април от 19 часа на сцената на Куклен театър – Бургас. Билети се продават на каста на НХК. За резервации и повече информация – тел. 0894/898-098-Маруся Русева, организатор.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Spektakulut-Kafe-s-pretenciya-gostuva-v-Burgas-1242541
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.