Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Почина основателят на "Мото-Пфое"
Автор: Екип Burgas24.bg 13:28 / 04.04.2022Коментари ()546
©
"От този свят си отиде една легенда, истинската история на автомобилния бизнес - Борис Мареков! Той посвети повече от половин век на автомобила. В началото на 90-те години създава "Мото-Пфое"! Имах честта да се докосна до неговата Вселена в последните 25 години, неговата мъдрост и великодушие бяха заразяващи, той вярваше в силата на младостта, съчетана с енергията и разума.

Благодаря Ви, г-н Мареков, за всеки един разговор, за всяка книга, за всеки урок как да живеем и работим, защо е важно да преследваме мечтите си и да не забравям, че животът трябва да се преживява в приключения. Казваше ми, “обичай хората, съобразявай се с тях, всеки носи собствена искра, болка и надежда! Предизвиквай ги да надскачат себе си! Намирай начин да им показваш, че са незаменими и колко разчиташ на тях! И никога не забравяй, твоят дом е твоята крепост, направи компанията си бащин дом за хората ти. Дори, когато отидат другаде, те винаги да чувстват “бащината" компания като близка! Това е рецептата за добър бизнес и достоен живот".

Ще се усмихна, защото знам, че г-н Мареков обичаше да се радва на всяка усмивка. Болката за мен е като за загубата на баща, на пътеводител, който те прекарва от мрака в светлината…толкова много ще ми липсва…!

Съболезнования за семейството му и за целия екип на Moto-Pfohe, които са неговата гордост!

Дълбок поклон!"

Това написа във Фейсбук пловдивчанката Мария Капон.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Pochina-osnovatelyat-na-Moto-Pfoe-1243757
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.