Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Манолова: Правителството на Петков се провали
Автор: Екип Burgas24.bg 12:09 / 05.04.2022Коментари ()581
©
Първите 100 дни на правителството преминаха под знака на пълна безпомощност. Има огромен развива между оценката, която Петков си даде и тази от 3,50, което дадоха българските граждани. Това коментира пред Nova News Мая Манолова.

"Подкрепяхме "Продължаваме промяна", но провалът на това правителство и огромното разочарование сред хората е, защото не се изпълняват поетите обещания. Социалната политика е провал, българските домакинства не са подкрепени от държавата. Обещанията за прекратяване на порочните практики не се случиха“, добави тя.

По думите ѝ в следващите правителства ще се появи нуждата от комисия по ревизии.

Манолова коментира и избора на управител на БНБ. Според нея това, че коалицията има две кандидатури не е добре. Тя подчерта, че нападките се случват от именно от техни представители, а разломите в коалицията стават, заради кадрови или лобистки теми. Според нея кандидатурата на Любомир Каримански е по-добра. Той е показал качества на професионалист, на човек, който умее да слуша и да води диалог.

На 2 май предстои да бъде учредена новата партия "Изправи се България", която ще бъде създадена върху гражданската платформа "Изправи се БГ", допълни още тя.


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Manolova-Pravitelstvoto-na-Petkov-se-provali-1244436
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.