Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Училище "Александър Георгиев-Коджакафалията" е домакин на форум по Национална програма "Иновации в действие"
Автор: Екип Burgas24.bg 11:15 / 19.04.2022Коментари ()735
©
Бургаското училище "Александър Георгиев-Коджакафалията“ ще бъде домакин на Регионалния форум по Националната програма "Иновации в действие“ на тема: "STEM и бъдещето на образованието“. Събитието ще се проведе в сряда, 20 април, от 09.00 до 16.30 часа в сградата на Бургаски свободен университет.

Регионалният форум по НП "Иновации в действие“ има за цел да събере и обедини иноватори от целия Югоизточен регион – Бургас, Сливен, Стара Загора и Ямбол, които да обменят идеи и добри практики в областта на образованието.

Тази година фокусът е върху STEM/STEAM/STREAM в унисон със световните тенденции за развитие на умения през интеграция на математика, технологии, наука, инженеринг, дизайн и комуникация.

Форумът е разделен на две тематични части. Първият от тях е конферентен модул, в който иновативните училища от Карнобат, Стара Загора, Ямбол, Велико Търново, Шумен и Враца споделят своите добри практики.

Следващата част от форума ще бъде посветена на практически уъркшоп, в който трима вдъхновяващи иноватори: Таня Сребрева, Грета Стоянова и Ангел Ангелов-Ачо ще потопят участниците в света на STEM през темата за "съживяването“ на механична ръка.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Uchilishte-Aleksandur-Georgiev-Kodzhakafaliyata-e-domakin-na-forum-po-Nacionalna-programa-Inovacii-v-deistvie-1252930
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.